Гладуващият общественик Николай Колев-Босия, който продължава протеста си вече 77 дни,

...
Гладуващият общественик Николай Колев-Босия, който продължава протеста си вече 77 дни,
Коментари Харесай

Босия: Искат оставката на Московски заради коланите, защо не за цвета на седалките?

Гладуващият държавник Николай Колев-Босия, който продължава митинга си към този момент  77 дни , разгласява в блога си сериозен постинг за претекстовете, с които " Демократична България " изиска оставката на транспортния министър Ивайло Московски.

" Вече  изрично желаят оставката  на Московски. Но! Забележете каква е повода! Причината била в  неналичието на коланите  в рейсовете. А за какво не в цвета на седалките? Това е съвършен метод за мотив за оставка, който  обслужва едного . Бихте ли се сетили кого? " - разяснява Босия, видя news.bg.

Здравословното положение  на общественика е мощно влошено след 77-дневната гладна стачка, която продължава.

На 26 август той публикува  отворено писмо  до вътрешния министър на Германия  Хорст Зеехофер,  с което го моли за среща.

" Господин Зеехофер, Не зная още какъв брой време живот ми остава, тъй като към този момент мъчно мога да ставам от леглото си поради уязвимост. През дома ми минаха представители на цялата държавна власт и политически водачи.
Всички знаят корупционния проблем, съчувстват, само че се оказаха безпомощни да поддържат настояванията ми за оставка на министъра на превоза. Министър, направил доста закононарушения, в това число и злополука в пияно положение, при която почина личния му наследник. Министър, без действителни морални или политически ориентири, подвластен персонално и единствено от премиера. Национален позор.
В оставащите ми дни живот бих желал да се срещна с Вас, господин Зеехофер или с акредитиран от вас представител! Не, с цел да Ви скланям, нито да поемате каквито и да било отговорности срещу волята си, а тъй като Вие сте последния лъч вяра за превъзмогване на тази държавна и европейска корупционна рецесия. Светлина, която има сили да преодолее българската политическа мрачевина и да избави хиляди животи на европейски жители. Много други водачи не съумяха! " - написа Босия.

Той показва, че  разполага с хиляди документи,  доказващи съществуването на корупционна процедура, които е предал на управляващите.

" След оповестяването на гладна стачка, властта предприе основаването на Парламентарна комисия са инспекция на сигнали от жители. Комисия от 5 индивида с ръководител, народен представител от ръководещата партия - ръководещите ще ревизират личните си министри!? Напълно антидемократична процедура. Да не приказваме, че на миналите съвещания се установиха  чудовищни обстоятелства за членовете  на тази фиктивна комисия, която има роля само да пречупи за следващ път волята на будните жители. "

Заради появилите се спекулации, че Босия симулира гладна стачка, той публикува снимки, показващи сериозната загуба на тегло, която към този момент съставлява действителна опасност за живота му.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР